Vállalkozás

Árufeltöltés: változatosabb munka, mint gondolnád!

árufeltöltés lány

Az árufeltöltés hallatán nem feltétlen az jut eszünkbe, amit valójában jelent. Előítéleteinket félretéve azt láthatjuk, hogy ez a munkakör egy rendkívül változatos, különféle képességeket igénylő állás, amelyre nem biztos, hogy bárki alkalmas lenne. Milyen munkát jelent az árufeltöltés?

Az árufeltöltés könnyű, közepes fizikai munkának számít, tehát az emelhető súly 5-20 kg közé esik. A munka során a munkavállaló nem csak munkatársaival tart kapcsolatot, de a vásárlókat is segíti, kiszolgálja. Az árufeltöltő munkakörbe nagyon különböző feladatok tartoznak: az áruk kihelyezése a raktárból a polcokra, kasszázás, a vásárlók segítése, a árucímkék elhelyezése a termékekre és a polcokra, illetve a a polcok tisztán és rendezetten tartása.

Az árufeltöltés nem igényel felsőoktatási végzettséget és több műszakban végezhető. Kiváló diákoknak, akik csak bizonyos időre (nyári szünetre) keresnek munkát, de azoknak is jó opció, akik hosszú távra terveznek. A betanítás során egyértelművé válnak a feladatok, ha kérdés merülne fel, egyfajta mentorprogram jelleggel van, akinek fel lehet tenni ezeket a kérdéseket. A legtöbb áruháznál a fizetés mellett más juttatásokat is kapnak az ott dolgozók: utazási költségek támogatása, áruházi kedvezmények, kafeteria.

A munka egyszerre kiszámítható és változatos abból adódóan, hogy nincs két ugyanolyan vásárló. Ha az ember örömöt lel az embereknek való segítségnyújtásban, szeret rendszerezni és jól tud lereagálni hirtelen szituációkat, az árufeltöltés pont neki való a maga változatosságával.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.