Otthon

Miben más egy retro Gorenje hűtő a többihez képest?

Gorenje hűtő

A stílus örök – tartja a mondás a divatvilágban. De vajon ez az állítás megállja-e a helyét akkor is, ha az otthonunkról van szó? Természetesen igen. Éppen ezért nagyon fontos, hogy milyen tárgyakat, használati eszközöket, háztartási gépeket választunk a lakás különböző pontjaira – legyen az akár a nappali, fürdőszoba vagy akár a konyha.

Ha utóbbit szeretnénk stílusossá tenni, talán a konyhaszekrény jut elsőre eszünkbe. Ez érthető is, hiszen a legnagyobb felületet jelenti általában a helységen belül. De ha tovább gondoljuk, legalább ennyire fontos a hűtőszekrény is (hacsak nem egy beépített darabról van szó). Tekintettel erre, ajánlott olyan egyedi darab kiválasztása, mint amilyen a Gorenje hűtő retro típusa is.

Miben más ez a Gorenje hűtő az eddig megszokottaktól? Első ránézésre a külsejében, ami így is van. Hiszen hány olyan gép létezik még, ami ennyire stílusos és egyedi kialakítású lenne? Az 1970-es, ’80-as évek rajongói számára nincs is jobb választás.

És mi az még, ami miatt a Gorenje hűtők közül kitűnik egy ilyen darab? Az nem más, mint az okos belső és megannyi okos funkció. Az IonAir + DynamiCooling hűtésrendszer által garantált az egyenletes hőmérséklet eloszlás a normáltérben. A fejlett ventilátorrendszer a dinamikus hűtési technológia révén egyenletesen oszlatja el az ionizált levegőt és egyenlíti ki a hőmérsékletet az egész hűtőszekrényben. A negatív ionokkal dúsított levegő a természetes mikroklímát biztosítja a Gorenje hűtő belső terében.

A Gorenje hűtők másik nagy előnye a mély palacktartó ajtópolc és a biztonságos palacktárolás. A Gorenje hűtők ajtaja jelentős műanyag vagy üvegpalack tárolási kapacitással rendelkezik. Egy speciális „csapda” gondoskodik arról, hogy a behelyezett tárgyak ne mozogjanak vagy sérüljenek az ajtó nyitása vagy zárása során.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.