Otthon

Így került laminált padló a gyerekszobába

laminált padló gyerekszobába

Amikor építkezésbe vágtunk, egy dologban biztos voltam: mindenből a legjobbat szeretném. Amúgy is ez az egyik „életfilozófiám”, különösen, ha a gyermekeimről van szó.

Mivel a munkám az ingatlanpiachoz kötődik, és amúgy is mélyen beleástam magamat a házépítés témájába, szinte biztos voltam benne, hogy a nagyobb döntések mellett a részletek sem fognak majd ki rajtam. Azonban rá kellett jönnöm, hogy tévedtem.

Máig emlékszek arra a napra, amikor a burkoló felhívott, és feltette nekem azt a kérdést, amire addig valahogy nem is gondoltam: „Milyen burkolat kerüljön az emeleti gyerekszobába?”. A kérdés olyan váratlanul ért, hogy fogalmam sem volt, mit válaszoljak.

Szerencsére a kivitelező cégünk a legprofibb szakemberekkel dolgozik, így tudtam, hogy bátran kikérdezhetem véleményéről a burkolót. Amikor megkérdeztem, mit javasolna, azonnal rávágta: „Csakis laminált padlót”.

Alapvetően ezzel a válasszal nem volt gond – azt leszámítva, hogy én már az építkezés legelején kizártam a laminált padló lehetőségét a burkolatok között. Ugyanis sokkal jobban preferálom a hidegburkolatokat, vagy melegburkolatok közül a fa parkettát. A laminált padló viszont egész addig nem is létezett a listámon.

Így is volt ez addig, míg rá nem jöttem, hogy az anyagi keretünk mégiscsak véges, ráadásul a „szaki” érvei is meggyőzőek voltak.

A kedvező ár mellett hangsúlyozta, hogy a laminált padlók hatalmas választékban elérhetőek, rengeteg szín közül válaszható belőlük. A másik szempont az az egyszerű karbantarthatósága volt, ami takarítás szempontjából kulcsfontosságú. A legfontosabb érve pedig a fenntarthatóságban rejlett, ugyanis a laminált padló újrahasznosítható anyagokból készül.

A fentiek miatt végül úgy döntöttem, hogy más nem is kerülhet a gyerekszobába.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.