Otthon

Műfű felhasználási ötletek a városban élők számára

műfű medence és ház mellett

Sokan szeretnek a városban élni, mivel olyan élénk és pörgős tud lenni itt a kozmopolita életvitel. Mindenféle dolgot meg lehet tenni és viszonylag közeli távolságban is elérhető. Azonban, hogy őszinte legyek, hiányzik az a nagy pázsit, amelyen sokan felnőttünk. Persze, a városban parkok vannak, és fű, kutyus játszótér stb. De bárcsak lehetne ott is pázsit, ahol élünk a városban.

Ez ma már lehetséges, a műfű által. Nem számít, milyen a lakása, ha van egy füves ötlet, amely éppen megfelelő az Ön lakhelyéhez, az már megvalósítható. Képzeljük el most. . . nyári társas összejövetelek és grillezések, meleg sugarak elkapása egy napsütéses téli napon. A városban ezt gyakran csak egy kis erkély vagy egy pici kerti területen lehet megvalósítani, amihez kiváló opció a műfű.

Attól, hogy valaki a „városi dzsungelben” lakik, még nem jelenti azt, hogy nincs udvara. Sok városi negyedben családi házak találhatók, elülső gyepekkel. Ha van hátsó udvara, ahol van hely a pázsitnak is, akkor igazán szerencsés. De ki akar befektetni egy fűnyíróba és minden egyéb dologba, amire szüksége van a természetes füves pázsit fenntartásához? Arról nem is beszélve, hogy hol tárolná mindezt?

Felejtsük el.

A műpázsit minden pompás megjelenési előnyt kínál, a csúnya hátrányok nélkül. Időt takaríthat meg, pénzt takaríthat meg, és büszke lehet arra, hogy proaktív környezetvédő lehet. Használhatja a műfüvet ellenpontként a minimalista tájbeültetések ellensúlyozására, vagy létrehozhat egy kis pázsitot, amely központi elemként szolgál egy szép, kisméretű, városi okos kert kialakításához.

Rendben, így van helye egy hagyományos pázsitnak, mérettől függetlenül. Nem kell aggódnia, a műfű nem igényel talajt, így nem igényel földi telepítést. Segítségével tetőtéri kertet vagy pihenőhelyet hozhat létre.

Sok városi lakos olyan lakásban találja magát, ahol egyáltalán nincs funkcionális kültéri tér. Hála az égnek, a műfüvet ugyanúgy lehet használni beltéren, mint kint! Vágjon rendet a szoba szőnyegéhez, vagy hozzon létre egy területi szőnyeget. Bármilyen forma lehet. Fedje le dohányzóasztalát műfűvel. Vagy keressen egy magas edényt, amelyet szeret, töltse meg valami könnyűvel, majd ültessen műfüvet a tetején lévő „talajvonalhoz”, és – voilà – van egy kis gyep, amelyet sajátjának hívhat.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.