Életmód

Az étkezőszék a családi otthon alaptartozéka

több étkezőszék a konyhában

Egy új étterem nyitásakor az egyik legégetőbb kérdés, hogy milyen étkezőszékek kerüljenek a helységbe. Összegyüjtöttünk egymástól számos rossz tapasztalatot és emléket ezzel kapcsolatosan, így már biztosan tudtuk, milyen típusokat biztos nem fogunk megvenni az étterem számára.

Megnéztünk nagyon sok áruházat, de mindenütt találtunk az iméntiekből, majd megtaláltuk az Étkezőszalon weboldalát is, mert ami a dizájnt és megbízhatóságot illeti, ez bizonyult a legjobbnak, így beruháztunk 50 darab új székre. Nagyon nagy előny volt, hogy rengeteg stílusban, dizájnban, fajtában szerepelt étkezőszék a kínálatban, ez nagymértékben megkönnyítette a döntésünket a katalógus áttekintése során. A bárpultot illetően sem kellett aggódnunk, mert a választékban bárszékek is szerepeltek, így a többivel egy kalap alatt, ezeket is meg tudtuk vásárolni.

Az itt beruházott étkezőszékek minden tekintetben helytállók, ezt a saját tapasztalataink és a vendégek visszajelzései is megerősítették, és az étterem dizájnját is nagyban felpezsdíti. Nemcsak étkezőszék található egyébként a kínálatban, hanem komplett garnitúrák, asztalok, tálalószekrények is, amelyek között bárki megtalálhatja az igényének megfelelőt, hiszen minden helyzetre jók, mind saját, mind munkahelyi célra. A másik, ami miatt roppant előnyösek, hogy a tisztításuk is viszonylag egyszerű, pláne amelyik textilbőr vagy műbőr. Szerkezetileg mindegyik megvásárolt étkezőszék stabilnak, tartósnak bizonyult, nem félünk esetleges meghibásodástól. A kiszállítás is gyorsan ment, az áruház minden ilyen segítséget megadott.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.