Életmód

Legjobb napi szokásaim

alvó lány

Az egyik kedvenc dolgom a világon a feladatok automatizálása, így nem kell sokat gondolkodnom rajtuk. Szeretem a szokásokat, mert megcsinálják helyettem a nehéz terheket, így a mentális energiámat más dolgokra tudom fordítani, miközben a szokásaim a háttérben állnak. Ez a néhány napi szokás segítenek abban, hogy a napjaim gördülékenyen teljenek anélkül, hogy egyáltalán gondolnék rájuk!

 

Eleget aludni. Ez az alapvető kulcsom a józan ész megőrzéséhez. Ezerszer türelmesebb és boldogabb vagyok, ha eleget alszom. Gyakorlatilag egyetlen könyv, film és semmilyen tevékenység sem éri meg, hogy miatta későn ébredjek. Minden este 10 és 10:30 között fekszem le, hogy minden éjjel legalább 7 és általában közelebb 8 órát aludjak. És ha rosszul alszom, reggel szinte mindig alszom egyet, hogy pótoljam az elveszett alvást. Nem akarok egy egész napot átvészelni, hogy kimerültnek és nyomorultnak érezzem magam.

Amikor azt mondom, hogy nagyra értékelem az alvásomat, komolyan ÉRTÉKELÉM az alvásomat. Többre, mint amennyire ki tudom fejezni. Ez a legnagyobb ajándékom magamnak minden nap.

 

Rendszeres testmozgás. Miután évekig küzdöttem, hogy a testmozgás a napi rutinom részévé váljon, a gyerekeim végre elég idősek ahhoz, hogy működni tudjon. De most, hogy az alvási ütemtervem kiszámíthatóbb, szeretek minden reggel először edzeni.

Hetente három reggel elmegyek egy köredzés órára az edzőterembe, és bár nem nevezném éppen SZÓRAKOZÁSNAK, szeretek egy órát ellátogatni oda a barátaimmal. A többi napon kint futok, ha szép az idő, vagy sétálok a futópadon az otthoni edzőtermünkben, vagy tartok egy OpenFit órát.

 

Probiotikum beszedése. Korábban ősszel kezdtem el szedni a Seed’s DS-01 Daily Synbiotic-ot, miután egy barátommal beszélgettem, és ő nem tudta abbahagyni a promotálását. És. . . most én is beszélek erről! A mag egy probiotikum ÉS egy prebiotikum, amelyet az emésztés egészségén túlmenően szisztémás előnyökre fejlesztettek ki – támogatja a szív- és érrendszeri egészséget és a bőrgyógyászati egészséget is. Minden reggel edzés után és reggelizés előtt iszom kettőt.

 

Ugyanaz a reggeli. Az, hogy minden reggel ugyanazt a reggelit fogyasztom, rengeteg mentális energiát von el a reggeleimből. Párolt zöldségeket rántottan egy fél csirke virslivel és két tojással, fetával, hummusszal és sriracha szósszal. Az elmúlt négyben gyakorlatilag minden reggel ettem.

 

Egy TONNA víz megívása. A hűtőmben tartok egy nagy kulacsot, ami mindig hideg, és egy szép nagy, szigetelt bögrét az asztalomon, és mindegyiket naponta legalább egyszer átnézem. Az, hogy könnyen magammal vihetők, azt jelenti, hogy sok vizet iszom anélkül, hogy rágondolnék, és a Seed Daily Synbiotic probiotikummal kombinálva elősegíti a bőr tisztaságát, aminek mindig örülök.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.